JMT teki sen

Juhku teki sen ihmeen ja palautti jo hermonsa pahasti menettäneen kummisetänsä uskon tähän pahaan web maailmaan. Olin käyttänyt käsittämättömän määrän tunteja tämän IE ongelman ratkaisun pähkäilemiseen ja illalla JMT soitti ja kertoi mukamas välinpitämättömän oloisesti, että “nyt sen pitäisi olla kunnossa”. Hän oli käyttänyt aikaa kokonaista puoli tuntia ja siinä samassa ajassa oli myös korjattu muukin vikalista kuntoon.

No nyt on kiva leijailla ja jatkaa tämän ympäristön muuta siistimistä ja virittelyä. Nyt voidaan kuitenkin mielestäni todeta, että sivut ovat julkaisukelpoiset! Toki edelleen on kaikkea pientä tehtävää ja aina löytyy parannettavaa, mutta eiköhän se ole yksi tällaisen sivuston tarkoituskin; mukavaa pikku iltapuhdetta tämän kirjoittelun lisäksi.

Nyt on kuitenkin aurinkoinen olo.

Hymiö Kiitos Juhku!

4 Kommenttia

  1. em’moo tienykkää, jotta eksplouresista erohonpääsy säästääs nuon monelta poklomilta. no, vaikka ny kuulemma toimii pillin (no se kates) selaamella, tuskin sitä palio kiittelet…

    raahvikko

  2. No enpä kiittele en…mut’oli se kuule toresta maharotoon äkseeraus yhyren pillin takia. Moomma sen kaas ny aiva riiroos. Pitäköhöt eksplourerinsa, minen piittaa!

  3. Lisää iloisia uutisia

  4. Mikä on poklomi? Hra. Raahvikolle olis varmaan lisähommiakin joskus myöhemmin jos sitä pientä kivaa iltapuhdetta kaipailee. Oli nimittäin aika hianoo jäläkee.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com