Kuntosali

Kuntosalionales Tänään avasimme uuden kuntosalin … varastoon. Tämän hetkinen käsitykseni on, että koko perheellä tulee olemaan uskomaton body kesään mennessä. Jo nyt, ensimmäisen 10 min. treenin jälkeen, huomaa selvästi, että lihakset ovat kasvaneet ja löysä massa vähentynyt.

7 Kommenttia

 1. Ohhoh! Suosittelen kuitenkin kyyristymään tietokoneen ääreen ja lopettamaan tuollaiset turhanpäiväisyydet. Lahjattomat treenaa 🙂

  P.S. Perhonheitto ei ole voimalaji.

 2. Ainiin vielä, siis mikä löysä massa ja mitkä lihakset?

 3. Juhkulle 1: Uudistunut kuntosalimme myi kausikortteja myös keski-ikää lähestyville nörteille. Tule ja koe sinäkin treenauksen uskomattoman tehokas ja nopea vaikutus.
  PS! Oletko kuullut voimavedosta?

  Juhkulle 2: Kun tällainen keski-ikäinen (!) mies lopettaa tupakanpolton niin aineenvaihdunta loppuu. Sen seurauksen alkaa vyötärönseudulle, ja myös muualle kertyä ylimääräistä rasvaa, poimua, höhhöä tms. josta tässä yhteydessä käytin termiä “löysä massa”. Lihakset taas ovat niitä, jotka tulevana kesänä kimmoisina ja jäntevinä tulevat heiluttamaan perhovapaa, ikäänkuin käden jatkeena olevaa ja kauniisti lennättämään perhot virtaavaan veteen. Ehkä joudun pitämään lyhythihaista tai jopa hiatonta paitaa sateellakin.

 4. Jari, mä sain tilattua meille nyt saksasta ne lisäravinteet. Toivotaan ettei vaan narahda tullis.

  Ja vielä tuosta kultajäsenyydestä. Oliko se 150€/kk ja siihen sisältyy personal trainer? Tämä toinen osakas, rahastonhoitaja Kaija lupaili siihen samaan hintaa vielä saunaa?
  Pitääkö paikkaansa?

 5. Jarille: niin siis kuten aiemminkin on tullut todettua, niin se aika jolloin uskoin kummisedän voimakkaaseen käsivarteen ja Mitsubisi Colt auton turbonappiin oli noin 20v. sitten. Ja ettei tässä nyt olisi käynyt niin, että minusta on tullut salakavalasti uuden kuntosalin laitetoimittajakin. Tänään nimittäin auton perälle ilmaantui joku homehtunut vatsalihasharjoittelulaitetsydeemi. Noita teidän lisäravinteita en sitten aio tulevaisuudessa alkaa välittää.

  P.S. Jos tilanne on niin paha, että nk. voimavetoa varten tarvitsee perustaa kuntosali, niin..

  P.S.S tmpr-bros on edelleen sitä mieltä, että lahjattomat treenaa.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com