Pelejä

Susku ja varsinkin Julia käy innokkaina Tepon sivuilta linkittämässä mukaviin flash-peleihin. Ja se muka tekee Tepon sivuista paremmat kuin Sipinrinne. Vähäkkö mä oon katkera. Mutta tässäpä tulee imperiumin vastaisku! Jani ja Ville voi myös tästä pelata parit kivat nettipelit. Sanotte iskälle vaan, että kummisetä käski.
Tarkkuusammunta
Parkkeeraus
Minigolf
Sorsastusta
Monta erilaista löytyy myös täältä

2 Kommenttia

  1. Voi hornan hillerit sentään. Nyt pistit pahan. Haet agressiivista kasvua houkuttelemalla mun kohderyhmän surffailijat mun sivuilta sun sivuille Jos tämän seurauksena mun kävijälaskurilta loppuu laskemiset niin sit alkaa paukkua ja rytistä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Teppo! Sipinrinteestä on kaksi linkkiä Föönikerhon sivuille, joten kyllä tämä on todennäköisesti lähes ainut reitti jota pitkin sun sivujen kävilaskuri edes värähtää. Odotan jännittyneenä koska Föönikerho (kolmas linkki) suostuu laittamaan linkin Sipinrinteeseen!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com