Pitkästä aikaa peräti kolme päivää reissussa. Ensin Helsingissä keskiviikkona pitkä päivä sisäistä, Lontoosta työnnettyä koulutusta ja illalla treffattiin Kaijan kanssa Mika ja Jenni. Kaijalla oli myös kolmen päivän Hkin visiitti (ti-to) ja säästimme työnantajiemme kustannuksia jakamalla hotellihuoneen.

Torstain ja perjantain olin Hämeenlinnassa Katisten kartanossa. Sisäistä hierontaa oli sekin, nyt vain yhtiön myyntitoimintaan liittyvää. Taas löytyi itselle uusi hieno kokouspaikka, jossa en ole aikaisemmin ollut. Katisten kartano on tosi hulppea paikka; valtavat puitteet, rakennukset, ympäristö. Kaiken yläpuolelle nousi kuitenkin ruoka. Olemme näissä myyntitoiminnan hierontasessioissa kiertäneet eri kartanoita ja kaikki ovat olleet hyviä. Tästä kuitenkin annoimme eilen illallisen yhteydessä erityismaininnan: Ruoka oli elämyksellistä! Tuota paikkaa voin suositella.