Löysin muutaman mielenkiintoisen linkin, joissa pääsee tutkimaan tulevan kesän veneilykohteita. Olemme asuneet Vaasassa kohta 23 vuotta. Vasta nyt olemme hankkineet veneen, jolla uskaltaa lähteä vähän kauemmaksikin tutkimaan Vaasan saaristoa. Vene on Buster XL HT 60 hv perämoottorilla. Veneessä on uisteluvarustelu, joten sitäkin hommaa tulee ehkä tehtyä aikaisempaa enemmän. Vain 12 vapasettiä puuttuu 🙁

Mutta niistä linkeistä. Metsähallituksen Luontoon.fi -sivuilta löytyy uskomaton määrä tietoa myös Vaasan saaristosta ja sen erityispiirteistä, kuten jatulintarhoista ja pookeista. Tässä myös pari suoraa linkkiä Mikkelinsaarille ja Rönnskäriin, joihin aiomme ensi kesän aikana käydä tutustumassa.

Tässä myös mielenkiintoinen linkki, jossa pääsee tekemään virtuaalisen veneretken rannikon eri pisteissä.

Jukka muuten soitteli ja sanoi olevansa matkalla taas lähes parin viikon sessiolle Messukeskukseen, jossa alkaa perjantaina Vene 05 -messut.

Buster XL