Vsa – Hki – Kuopio – Nilsiä ja takaisin

Tänään iltapäivällä Hkiin ja illalla voisi käydä Venemessuilla. Huomenna aamulla Kuopion kautta Nilsiään. En ymmärrä miksi pitää mennä Nilsiään asti istumaan sisällä kaksi vuorokautta!

8 Kommenttia

 1. Oli sit hiano paatti mikä tos kuvas oli! Pusteriki saanu stailin ohjaamon. Tollasilla seteillä katu-uskottavuus pisteet nousis läpi kattorakenteiden. JJY!

 2. Katu-uskottavuus voisi riittää, kukkaro ei. Tuon ison veneen hinta about 1m€! Tuo pöytä ehkä kuitenkin oikeasti pitää hankkia:)

 3. Tollanen pöytä olis kyllä vetohommissakin varsin käytännöllinen. Ei tarvis aina vahtia rommikuppia. Oliko Bustereissa muuta merkittävää uutuutta?

 4. Busterit oli saanu maalipinnan! Väri näytti metallihohdolta about alumiinin sävyisenä. Aikasten hieno, toi tosi paljon tyylikkyyttä. Kysymys tietenkin kuuluu, että tuleeko se kestämään ja miten kolhut näkyy.

 5. Vai maalipinnan.. Missä kohtaa Bustereissa ulkoiset seikat on menneet käytännöllisyyden ohi? Vai oliko tuolla maalipinnalla jokin muukin tarkoitus kuin ulkonäön kohentaminen?

 6. Yritin saada tähän virallista vastausta yhtiön edustajalta, mutta jostain syystä hän kuulosti ärtyneeltä. Kiroilun ja murinan seasta olin erottavinani jotain 85.000 (!) kysyjästä venemessujen aikana. En uskaltanut ryhtyä tarkemmin tivaamaan. Voi olla, että jos on lähes kahden viikon ajan vastannut samaan kysymykseen niin motiivi mun kohdalla loppuu. Yritin selittää Sipinrinteessä käytävää vilkasta keskustelua ja sen markkina-arvoa, mutta ilman mainittavaa tulosta.

  No vakavammin niin uskoisin tuon maalin plussapuolella olevan, ulkonäön lisäksi, ainakin helpomman puhdistuksen. Ja kun se on saman värinen kuin alumiinirunkokin niin tuskin ne kolhut näkyvät sen kummemmenin, ainakaan niin hyvin kuin jossain lasikuituveneessä jossa on maalipinta.

 7. Heh, voin sieluni silmin kuvitella murinan ja ähinän 🙂 Joo mut uskoohan tuon, että on varmasti herättänyt kiinnostusta ja kysymyksiä. Tosin sitä varten on myyntimiehiä, että he jaksavat valehdella asiakkailleen kun he tulevat kysymään asiaa, josta eivät itse mitään ymmärrä, eikö?

  Pitää kesällä hiillostaa yhtiön edustajaa enemmän.

 8. Tämän päivän Pohjalaisessa oli pieni juttu Inhan tehtaista, jossa jopa Pressa vierailee tänään. Tässä katkelma jutusta, joka antaa tälle keskustelulle vähän lisävalaistusta:
  Buster-veneiden uusi viimeistelyhalli vihitään käyttöön Fiskars-konsernin Inhan Tehtaalla perjantaina. Presidentti Tarja Halonen vihkii hallin, jonka tuotantolinjalta valmistuu pintakäsiteltyjä Buster-alumiiniveneitä. Pinnoite suojaa alumiinia hapettumiselta, ja kestää kovaa kulutusta.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com