Vanhuus ei tule yksin! Takana on nyt kaksi 12 h työpäivää ja mies on aivan rikki. Miten ihmeessä sitä on 15 vuotta sitten jaksanut pakertaa taloa 9 kuukautta ja koko ajan samanlaista pitkää päivää. Ehkä se kroppa taas vertyisi pikkuhiljaa, mutta kyllä tämä osoittaa, että remontin jälkeen sen kuntosalilaitteen kimpussa saa olla ahkerasti ettei aivan rappeudu.

Takana tosi hyvä ja tehokas työpäivä. Saimme laatat keittiöön takan edustaa lukuunottamatta. Samoin kodinhoitohuone on vielä laittamatta, mutta huomisen kuluessa laatoituksen pitäisi olla valmis… jos laatat riittävät. Jotenkin vastaavalle rakennusmestarille (=jml) on tullut laskuvirhe ja nyt näyttää, että laattoja joutuu tilaamaan lisää. No tilanne selviää huomenna. Laatoituksen jälkeen lattian pitää kuivua pari päivää ja sen jälkeen saumaus. Ehkä loppuviikosta, keskiviikon-torstain tietämillä, saa ruveta kasaamaan kalusteita paikalleen.

Kun nostimme keittiöstä kalusteet pois niin tietenkin siinä kävi niin, että kaikki kodinkoneet (jääkaappi, pakasti, astianpesukone ja hella) näyttävät juuri siltä kuin voi olettaa 15 vuotta vanhan kalusteen näyttävän. Tämä tarkoittaa sitä, että joudumme ehkä investoimaan pari tonnia lisää ja uusimaan myös nuo laitteet! Täytyy kuitenkin vielä vakavasti harkita…