Remontin eteneminen 5

Nyt on lattia saumattu. Uuden laatan pinta ja varsinkin reuna on tosi epätasainen; se on varmasti hieno ja “muorin mukaanen”, mutta näin saumausvaiheessa käsittämättömän työläs. Laatta imi noihin koloihin oman osansa saumauslaastista ja sen poissaanti vaatii muutakin kuin pehmeän sienen käyttöä. Yllättävän kova työmaa oli myös tämä vaihe, varsinkin kun jossakin vaiheessa laasti meinasi kuivahtaa liian nopeasti. Kaija huudettiin jo apuun työstämään saumoja ettemme saisi todella modernia lattiaa. No jälleen kerran loppu hyvin, kaikki hyvin! Huomenna voi seinien maalauksen jälkeen yrittää kalusteita paikalleen.

1 Kommentti

  1. Piti vähän korjata tekstiä. Kirjoitin tuon yöllä PDA:lla ja lievästi oli kirjoitusvihreitä. Laite näyttää framen johon teksti kirjoitetaan tosi pienenä boxina ja siinä joutuu vierittämään tekstiä about 3 kirjainta kerrallaan näkyvissä (=selitysosa).

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com