Kuusingin virtaama

Hyvältä näyttää Kuusingin virtaama. Ilmeisesti myös tämän hetkinen lumitilanne on hyvä ja lisää lunta on edelleen odotettavissa. Jos näin jatkuu niin hyvät tulvat on tulossa ja toivottavasti sen myötä paljon virkeitä Taimenia Kuusinkiin.

2 Kommenttia

  1. Hyvältä näyttää. Katoin kuuten Lohiloordien sivuilta viime kesän kuvia ja monissa vilahteli tuttuja paikkoja. Epäilyttää jopa hieman olisko jompikumpi meistä ollut myös jossain kuvassa (Pystykalliolla). Vois(it) kans skannailla vanhoja ja vähä uudempiakin Kuusingin kuvia esille.

    Heh ja naurattaa perhokalastajat.netissä ollut keskustelu kalajuomista. Ihmeellisiä viskienlitkijöitä kaikki 🙂 Yhdessäkään listassa ei ollut mainittuna Carilloa, Captain Morgania, Balticcia tahi Kossua.. Yksi ääni oli sentään mennyt keltaiselle Jaffalle. Keskustelu täällä.

  2. Hyviä kuvia Loordeilla. Selailin ne jo joskus aikaisemmin läpi. Yritin tehdä myös salapoliisityötä tuosta yhdestä Pystykallion kuvasta ja se lienee otettu 14.8.2004 eli viikkoa meidän reissun jälkeen. Vähäkkö oli lähellä ettei meistä tullu kuuluusia 😉

    Omia vanhoja kuvia pitäisi oikeasti skannailla, mutta kun ei ole scanneria 🙁 Joskus se urakka täytyy tehdä, mutta onhan noita uusia edes muutamia talletettu.

    Ja sitte vielä ne juomat. Jotenkin tuntui masentavalta ruveta edes kirjoittamaan niitä OIKEITA vastauksia, koska porukka on noin pahasti hakoteillä. Aarolla opetuslapsineen on vielä paljon opetettavaa Suomen kalastavalle kansalle.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com