Jäät vähissä

Menimme taas perjantaina mökille. Keli sateinen ja harmaa (Sarvijaakkokeli ;)), lämpötila pari astetta plussan puolella. Jäät ovat menneet tosi haurauksi. Lahtien perukoille ehkä vielä uskaltaisi mennä, mutta kyllä Murskarin (mökin) pohjoispuolellakin on jo iso sulapaikka. Saattaapi pilkkireissut olla tehtynä.

Lauantaina tulimme kaupunkiin tyttöjen peliä katsomaan. Aikamoisessa kurakossa naisten SuomenCupin avaus jouduttiin pelaamaan. VPS voitti tuossa ottelussa I-JBk:n 5-1. Hyvä avaus ulkokaudelle.

Nyt lähdemme porukalla oikein ulos syömään ja sitten vanhukset takaisin Replotin kurjuuteen.

2 Kommenttia

  1. Tuntuu taas olevan elämä kurjaa. Oltiin tänään käymässä perhomessuilla ihmettelemässä menoa. Näin muuten Kallion Mikon ja Väiskin ja kertoivat ettet ollut tulossa eikä Marakaan jaksanut lähteä. Eipä ihmeellisemmin menettänyt, semmoset markkinathan ne on. Ite sain pari lohisiimaa alekorista.

    On muuten tulossa pian kuvia Läsän reissulta ja Maukka väsää puolen tunnin DVD:n. Sain jo vähän maistiaisia – herkkua tulossa.

    Pian aika armaan keväthauen?

  2. Jep! Mökillä kestää vielä pari viikkoa ennenkuin oma lahti on kokonaan auki, mutta jo nyt se pohjoisaukon virtapaikka on tosi isolta alueelta auki. Ja sula etenee kohti Björkön pikkusiltaa vauhdilla. Sitten pääsee kevät haukia jallittamaan.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com