Olemme tehneet jokaisesta Kuusingin reissusta v. 1994 alkaen lähes päivittäin jonkinlaisen merkinnän Sipinrinteen päiväkirjaan. Vuoteen 2000 saakka olen siirtänyt jo tekstin tietokoneelle. Syksyllä toin päiväkirjan mukanani ja tarkoituksena on siirtää loputkin bittimuotoon. Olen Jukan kanssa sopinut, että voin julkaista täällä tuon Sipinrinteen päiväkirjan. Se on vain jäänyt tekemättä päivä toisensa jälkeen. Tällä virallisella kirjoituksella yritän motivoida ja kannustaa itseäni, että sen oikeasti tekisin. Eli täten bittivirtuaalisesti lupaan, että oikean Kuusingin Sipinrinteen päiväkirja julkaistaan tällä sivustolla ennen kuin allakkaan ilmestyy lukemat 1.5.2005.

Päivitys 11.4.2005 klo 00.30:
Olinkin innokas ja nörtteilin hetken aikaa ja sitten siirtelin alkupäästä muutaman vuoden kirjoitelmat jo tänne.

Nyt kuitenkin pohdin, että tuleeko siitä liian vaikealukuinen tällä tekniikalla. Voisiko olla parempi laittaa kukin reissu omana tarinanaan? Lukijat kommentoikoot!

Päivitys 11.4.2005 klo 22.40:
Päiväkirjaan lisätty vuodet 1993-1998.