Taas hävettää!
Olen ollut Pohjan Miehissä vuodesta 1988 lähtien. Liityin kuoroon harvinaisena yksilönä alle kolmikymppisenä. Kuorolla on konsertti ensi lauantaina 16.4.2005 klo 19.00 Kaupungintalolla. Tämä on toinen kevätkonsertti 17 vuoden aikana, jossa en ole mukana. Jotenkin tuo keittiö remontti sotki tämän kevään aikataulut. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin todettava, että laiskuushan tässä voitti. Olisin toki ehtinyt valmistautua konserttiin omatoimisesti. En vain tänä keväänä ollut valmis tekemään sitä kotityötä, että olisin opetellut uudet kappaleet kotona pianon kanssa. Siksi hävettää.

Kuorolaulu on kuitenkin sellainen harrastus, johon sopii vanha lause: “Ei sota yhtä miestä kaipaa”. Kaverit varmasti klaaraavat konsertin ilman yhtä kakkosbassoa. Vilpittömät onnen toivotukset herroille konserttiin.