Ei kesäleskenä vaan kevätleskenä, koska muu perhe hajallaan pitkin Suomea; Julia Ylläksellä Jukan, Merjan ja poikien kanssa ja Kaija ja Susku lähtivät eilen Helsinkiin. Kaija työreissulla koko viikon ja Suski aloittaa huomenna kuukauden mittaisen pääsykokeiden preppauskurssin. Pehtoori ja Pimiä viettää siis “poikamies elämää”. Meidän hulvattomaan poikamieselämään kuului tänään 1,5 h lenkki, työhommien tekoa, oopperan kuuntelua paitoja silitettäessä, saunomista ja nyt nörtteilyä yhden konjakin voimalla.

Tuo nörtteily tarkoittaa Kuusingin päiväkirjan puhtaaksikirjoittamista. Sain vuoden 2001 ensimmäisen reissun valmiiksi ja lisäsin sen tänne. Oli taas niin paljon tekstiä elokuun reissusta, että täytyy jatkaa toisena iltana. Se elokuun reissu oli kolmen taimenen reissu, joten kyllä siitä saa tekstiä muistoiksi jäädäkin.