Kuusingin päiväkirja 5

Vuosi 2002 saatettu nyt kokonaan bittimuotoon. Hitaasti mutta varmasti homma etenee 😉 No enää pari vuotta siirtämättä. Käytännössä se tarkoittaa noin 12 A4-kokoista sivua epäselvää käsialaa. Jopa oman käsialan ymmärtäminen tuottaa välillä tuskaa, mutta kyllä ne harvat JMT:n merkinnät ovat ylivoimaisesti vaikeimmin tulkittavia. Olisikahan JMT:stä pitänyt tulla lääkäri?

2 Kommenttia

  1. Jaa mää vai? Eli onko niin, että mun jutut on vaikeita tulkita vai että mun käsialaa on vaikea tulkita vai että molempia?

    Myönnän kyllä. Kun hädällä kirjoittaa, niin ei tuu oikein kiinnitettyä huomiota tuohon kirjoitusulkoasuun. Mutta kukapa arvas, että niitä joku vielä joskus lukee 🙂

  2. Molempia! Kuten vuoden 2001 saatesanoihin kirjoitin, niin siitä tajunnanvirrasta ei oikein tahtonut saada tolkkua (mm. jyväskyläläinen yksinhuoltajaäiti???), mutta on se ingengörin käsialakin hieman vaikeaselkoista.

    Heti perään täytyy kuitenkin kannustaa, että mielelläni minä näitä kirjoitelmia täällä öisin tulkitsen. Eli jatka vain tulevaisuudessakin kirjoittamista. Kun päiväkirjaa lukee niin liian monen pätkän perässä on oma nimeni.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com