Olen ollut muutaman päivän reissussa. Olimme työporukalla Kalle´s Inn:ssä, joka ehkä on maailman hienoin paikka. Jos sinne menee autolla niin paikan eksoottisuuden huomaa parhaiten; muutama sata metriä ennen Klobbskatin kärkeä, jossa Kalle’s Inn on, maisema ikäänkuin räjähtää. Maasto muuttuu karuksi kivikoksi, jossa kasvaa vain varpuja ja vaivaiskoivuja. Samantapaisia maisemia löytyy esim. käsivarren tunturista puurajan yläpuolelta.

Sinne Klobbskatin kärkeen, karuuden keskelle on hyvällä maulla sijoitettu rakennuksia. Löytyy päärakennuksena toimiva majatalo, kokoustiloina toimivat Paviljonki ja Majakka, Kota, savusauna yms. Nyt myös hintataso on mielestäni tullut huomattavasti kohtuullisemmaksi kuin aikaisemmin. Olen itse ollut Kalle’s Inn:ssä ensimmäisen kerran jo kahdeksankymmentä luvun lopulla ja lumoutunut paikan karuuteen ja sijaintiin jo silloin. Vieläkin, useiden tapaamisten jälkeen se jaksaa sykähdyttää. Nyt meitä vielä hellivät kelitkin. Kuvapäiväkirjasta löytyy muutama kuva. Uskomattoman hieno paikka!

PS! Lisäsin Kuusingin päiväkirjaan vuoden 2003 ensimmäisen reissun.