Juhlien valmistelua

Se on Suskun vika ettei muukaan perhe pääse mökille! Nyt tulee jo toinen viikonloppu kaupungissa (no kävimme me viime viikonloppuna nyt kuitenkin lauantai-illalla saunomassa), kun täytyy laittaa paikkoja kuntoon Suskun mahdollisia ylioppilasjuhlia varten. Kaijan ylioppilaslakki vuodelta 1980 Ikkunat täytyy pestä (Kaija), piha ja puutarha laittaa kuntoon (molemmat), kylppärissä pitäisi suorittaa perusteellinen seinien pesu ja silikonien vaihto (Jari) jne. Työlista on loputon. Täytyy sitä kait nyt kuitenkin “uhrautua” lapsen yo-juhlien eteen, kun omia ei ole päässyt juhlimaan ollenkaan. Toinen vanhemmista on sentäs ollut näyttämässä jälkipolvelle tietä, todisteena tuo vieressä oleva Kaijan yo-lakki.

Tuo yo-kirjoitusten aika keväällä oli jo tosi kova puristus ja nyt näiden tulevien ylioppilaiden pitäisi kovaa vauhtia valmistautua edessäoleviin pääsykokeisiin. Ihmislapsen tulisi jo nyt siis tietää mitä aikoo tehdä seuraavat 50 vuotta elämässään! Suskukin oli preppauskurssilla Helsingissä kuukauden ja lukeminen ja stressaus eikun jatkuu. Täytyy vain toivoa, että valinnat ovat oikeita ja kokeissa tulee onnistumisia. Samoin täytyy vielä jännittää ettei tule mitään yllätyksiä, kun lopulliset tulokset tulevat maanantaina 23.5.2005!

1 Kommentti

  1. Juhlat saa järjestää! Susku soitti juuri ja kertoi, että lopulliset tulokset ovat tulleet ja nimi löytyi listoilta. Ei tarvi siis purkaa keittiön uutta lattiaa 😉 Onnea Susku!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com