Blackie vesinoudossa
Flatkiss-kennelin koulutustreffit pidettiin tänään Parolassa. Kouluttajana toimi Ville Suhonen. Hän pystyi antamaan kaikille paljon uusia oppeja ja vinkkejä, teemalla Mitä, Miten ja Miksi. Nämä ovat kysymyksiä, jotka ohjaajan täytyy joka treeneissä kysyä itseltään ja niihin täytyy myös osata antaa vastaus!

Olipa opettavainen päivä eritoten ohjaajalle. Muissa tehtävissä, kuten dummien noudossa, ruudussa, vesihaussa etc. pärjäsimme Blackien kanssa erinomaisen hyvin, mutta riistan kanssa saa kyllä tehdä edelleen kovasti töitä. Meidän Pimiä tuntuu kovin innokkaalta omimaan sen riistan itselleen eikä tee kunnon palautuksia. No nyt on taas yksi varis pakkasessa, että saamme rauhassa kotona harjoitella. Ja täytyy muistaa se Villen yksi oppi, että kovin harvoin se vika on koirassa vaan useimmiten vika löytyy hihnan toisesta päästä!

Kuvia treffeistä löytyy Blackien kuvagalleriasta.