Perheen ylioppilaat

Perheen ylioppilaat
Kirjoitusten tulokset tulivat tänään ja saimme perheeseen toisen ylioppilaan!

8 Kommenttia

 1. Onnea Susku!!!!!

 2. Onnittelut Jäkestä. Tervetuloa käymään…!

 3. Taas pitää kysyä Esalta uutta sanaa… mikä ihime on Jäke?

 4. Me täälä Syväs Eteläs sanomma Järvenpäätä Jäkeksi… Höh.

 5. Mä tos joku aika sitte myin jotai PC kamaa kans sinne etelään päin ja ostaja anto osoitteensa muodossa etunimi sukunimi katuosoite ja lopuksi Jäke. Mä aikani funtsattua katsoin parhaaksi luottaa Postin kassahenkilökuntaan, että he tietävät mikä ihme tämä Jäke on. Mutta eivät tienneet. Piti sit soittaa ostajalle ja kysyä että mikä paikkakunta tämä Jäke on? Järvenpiähän se si oli… Höh.

 6. Meiltäkin onnittelut Suskulle ja vanhuksille ja siskolle!

 7. Höh. Teppo, onkos sun kuraskootteris saanu kyytiä? Me täälä Syväs Eteläs ajellahan nuolla katupyörillä: Jussi 650 Äsveellä ja mä Paappa-Panriitilla. Justihin tultihin Apparalta (s’on Ahaveniston moottorirata, jottei tarvitte enempää seliittää). Jussi oli sielä rata-ajoharioottelun järkkärinä klo 13-20 ja ajeli ittekki rataa ympäri niij’jotta norkoolit kolaji. Töiren jälikihin mäki ajelin sinne ja kattelin kaahalua lopunaikaa sielä. Itte en ajanu tällä kerralla (raralla). Viiren pyörän letkas ajoomma kotia.

 8. Hurja-Husse hengailee edelleen seisonnassa. Alotin kesäduunin tos viikko sit ja kunhan vaan saa rahavirrat auki niin sit otan ajohon. Tilaan uudet kumit tänään Saksasta (http://www.mynetmoto.com/motorradreifen.cfm?lang=fi&country=fi).
  No teilläpä on kunnon toimintaa sielä eteläs. Täällä lähin rata taitaa olla Botnia ring Jurvassa mutta eipä oo nykyisellä kalustolla asiaa moiselle.
  Ny tarttee lähtee töihi.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com