Teno 6.7.2005 klo 02.50

Ajoimme illalla Kaavan rantaan, jossa pääsimme lähtemään heti yhdeksältä vesille, kun Aaro ja Osmo antoivat meille etuajo-oikeuden, vaikka kurvasivat rantaan ensimmäisinä. Laskun loppuosalla näimme yhden pintakäynnin, mutta eipä se(kään) kävijä huolinut meidän vieheitämme.

Seuraavaksi oli vuorossa Nollam, jossa jonkin aikaa jouduimme odottelemaan. Nollamista oli yhdeksän aikoihin saatu ylös yksi kymppikiloinen ja toinen samanlainen ollut kuulemma kiinni! Meidän edellämme lähti kaksi miestä, jotka sitten saivat titin omalla laskullaan. Meillä ei yllättäen mitään. Laskimme Nollamin vielä toiseen kertaan vieheet vaihtaen. Tulos yhtä huono. Nollam oli kuitenkin ollut tämän illan ehdoton hotspot.

Seuraavaksi ajoimme Kortsamiin, jossa myös Aaro ja Osmo jo odottivat. Ei tapahtumia silläkään laskulla. Ajoimme vielä Aittikosken niskalle, mutta emme jaksaneet jäädä jonottamaan vaan ajoimme kämpille n. klo 02.00. Aaro ja Osmo jäivät vielä Aittikosken lähtöpaikalle. Toivottavasti heillä on parempi tuurintynkä.

Kelit eivät lupaile yhtään parempaa jatkossa. Nytkin on edelleen pilvetön taivas, usvaa nousee joen pintaan ja täysin tyyntä. Samanlaista luvattu koko loppuviikoksi. Saas nähdä miten poikien käy.

1 Kommentti

  1. Raahvikko

    6.7.2005 at 18:41

    Nyn’ näyttää ilimat liika komialta kalailimooksi. Jos oon kuvia oikeen tulukinnu, niin veren korkeus on suhteellisen normaali. Ny pitääs vain ruveta tulemahan räntää ja rakehia…

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com