Teno 7.6.2005 klo 20.45

Nukuimme aamulla herroiksi puoli kahdeksaan ja lähdimme Onnelan suvantoon, jonka laskimme peräti kolmeen kertaan. Ensimmäinen lasku sekalasku (perhoja + vaappuja), toiset pelkästään vaapuilla. Kaikki laskut ilman tapahtumia. Tämän jälkeen Aitin lasku pariin kertaan. Aaro ja Osmo laskivat yöllä Kaavan, Nollamin, Rasnukuopan, Kortsamin ja vielä Onnelan ilman kalatapahtumia. Aitti jäi heiltä ruuhkan takia väliin. Lämpötila huidellut n. 26 asteessa koko päivän. Hienoja kesälomakelejä lomailijalle, mutta ei kalastajalle. Neljäs lupa alkaa puolen tunnin päästä. Vähän on epätoivoisen tuntuista, mutta “aina joku saa sattumakalan” sanoo Niileskin joten yrittää täytyy.

3 Kommenttia

  1. Jäi sanomatta, että väsy voitti ruoan jälkeen ja en jaksanut lähteä Tiirasalmeen vaan menin petiin

  2. Raahvikko

    7.7.2005 at 21:45

    Näin se vähä on ollu viime vuosina: soutaa on saanu, mutta ei oo tullu kalalle kilohintaa. Luulis, jotta Aaron ja Matin kokemuksella jotaki tapahtuus. No, keliille ei voi mitää… Kenenkä nimis on se Tenon viimmeenen yli kymppikiloonen meirän porukasta? Min’en muista.

  3. Ok, ok… on se teidän perheen nimis, muttei sun! Vaari muutamaan kertaan ehti näyttää sen paikan mistä Jussi kalan sai. Eli oikea vastaus on Jussi väsyttäjänä ja Vaari soutajana.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com