Se on vähän kuin Merenkurkkulainen sää. Mitäs se sitten tarkoittaa? Se on täysin kirkas tai täysin peestä. Mitä se on? Joko aurinko paistaa tai sitten on niin kuin nyt “normaali Vaasalainen sää” (by Jukka) eli tuulee ja sataa tai sitten voisi vaikka paistaa.

Tässä istumme yhdeksän henkeä Replotissa ja käymme sekavaa keskustelua maailman tapahtumista ja keleistä. Tänään aamulla alkoi pohjoistuuli ja iltapäivällä alkoi sade, joka on jatkunut iltaan saakka. Kävimme poikien (Ville ja Jani) kanssa hauki-metsällä, mutta myös hauet olivat säikähtäneet kauheaa keliä. Ja se kauhea keli on jatkunut koko illan. Ei ole asiaa ulos ilman syysvarustusta. Kova pohjoistuuli ja vesisade piiskaa mökin ikkunoita. No onneksi on nuo suojaavat seinät ympärillä.

Tuo otsikko syntyi, kun avasin tämän kompuuterin ja rupesin arpomaan sieltä huomisen säätä ja samalla sitten saimme keskustelun, jonka totesimme sen arvoiseksi, että se pitää laittaa Sipinrinteen artikkeliksi.

Loma jatkuu nyt tällaisten kelien merkeissä. Suskulla oli tänään viimeinen työpäivä ja ensi viikon Susku saa viettää Replotissa. Julia ilmeisesti viihtyy edelleen kaupungissa 😉 Huomenna mennään kaupunkiin katsomaan Jonaksen matsia HJK:ta vastaan. Kannustusjoukoiksi saanemme Ähtärinlahjat Suomen jalkapalloilulle , ja se ei tarkoita Jukkaa.

Eilen olimme Ahvenia narraamassa Björkön sillalla ja saimmekin mukavasti iltapala-värkkiä. Jukka sai suurimman ahvenen, joka oli about 700-800 grammainen. Ahvenet syötiin tänään iltapäiväkahvilla voileipien kera ja vähäkkö oli hyvää!

Nyt lopetan nörtteilyn ja keskityn eri alkoholi lajitelmien syvällisempään tutkiskeluun.