Viikonlopun viettoa

Iltaruskoa alá Replot
Julia valtasi mökin 9 nuoren neidon voimin perjantai-illaksi Heidin Amerikkaan lähdön läksiäisten merkeissä ja me muut pääsimme sinne sitten lauantaina pienten kuskausoperaatioiden jälkeen. Keli oli vaihteeksi tosi hieno. Aurinko paistoi lähes koko ajan, tuuli heikko ja lämpötila päivällä yli 20 astetta sekä lauantaina että sunnuntaina.

Teimme Pimiän kanssa lauantaina pitkän yli 2 tunnin kävelyn metsässä ja törmäsimme ainakin neljään teereen. Vähäkkö meillä oli mukavaa. Muu porukka tuli sitten illalla ja ohjelmassa normaalia saunomista ja hyvin syömistä.

Sunnuntaina oli vuorossa tulevan metsästyskauden treenausta ja kävin ampumassa haulikolla 150 laukausta lentävien kiekkojen perään. Alku oli epätoivoinen, mutta ihmeellistä kyllä treenaus ja keskittyminen toimii tässäkin lajissa. Lopussa kyllä taas selkeästi osumatarkkuus heikkeni, mutta ehkä siinä tuli ahnehdittua hieman liikaa näin ensimmäiselle kerralle. Olkapää on tosi hellänä tällä hetkellä. No sitten ensi lauantaina, tositilanteessa voi olla varma ettei tarvitse ampua 150 laukausta. Toivottavasti kuitenkin edes yhden – onnistuneen sellaisen.

4 Kommenttia

  1. Olitteko samalla radalla missä meki oltiin ampuus trappia viime syksynä? Kumpi oli mukana, leijona vaiko Valmetti?

  2. Sama rata… ja sama olkapää… ja siinä aivan jumalaton mustelma… aseena nyt ensimmäistä kertaa Valmetti. Fixasin muuten sen valmetin puuosat eli hioin lakan pois ja laitoin öljyn tilalle. Tuli aikaste hieno vanhaksi aseeksiHymiö

  3. Sudde näytti kuvan sun mustasta olkapäästä. Ei ollut kovin nätti 🙁 Eikösse valametti olluna jolla sää röystäilit rehveänä perjantai ehtoona, ku kiilsi ja tuoksu niin rasserille notta…

  4. No niinnojoo… oli se… mutta kummä aina vähä innostun…

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com