Tervetuloa Susannan blogiin

Tähän ehkä muodostuu Susannan blogi, johon hän kirjoittaa kokemuksistaan Norjassa Au pairina. Tämä on Beta-versio, josta voimme neuvotella Suskun kaa 😉

Teppo: Sähän voisit tehdä vastaavan testin Word Pressillä. Mä en ainakaan nopeasti saanu tuota alidomainia toimimaan järkevästi (eli susanna.sipinrinne.com). Se kyllä avautuu, mutta kaikki Textpatternin/css:n muokkaukset jää pois. Samoin noiden värien muuttaminen “Suskumaisiksi” voi olla työlästä. Kokeile miten onnistuu sulla.

Päivitys:
…Se mitää työlästä ollu. Täshän oppii samalla “uudestaan” tai vihdoin tätä Textpatternia ja CSS-muokkausta. Eli nyt on värit vaihdettu ja ne on helppo jatkossa vaihtaa sellaisiksi kuin Susa haluaa. Samoin nuo vasemman palkin linkit yms. tekstit kannattaa vielä katsoa.

4 Kommenttia

 1. Yo!
  Täähän olis kova juttu jos sais toimimaan. Mut ensinnäkin pitäis saada Susku kans sit kirjotteleen 🙂
  Mä voin pruuvata mitä saan aikaseks. Infoon sulle ku jotain on kasas…

 2. Susku on kyllä lupautunut raportoimaan:)

  Ja enkä mä sitte tiedä tuosta alidomainista… miksi “susanna.sipinrinne.com” olisi parempi kuin “sipinrinne.com/susanna”? Nythän tämä pelittää tässä muodossa ihan ok.

  PS Teppo! Sulla ei ole föönikerhossa maili-linkkiä! Vai enkö vain löytänyt?

 3. niinno, olet oikeassa, hyvinhän tämä funkkaa täältä näin, siis postaus ja niiden kommentoiminen.

  E´ole vielä kunnollista mailiflingsiä föönikerhossa. pitää bygata 😛

 4. …Se mitää työlästä ollu. Täshän oppii samalla “uudestaan” tai vihdoin tätä Textpatternia ja CSS-muokkausta. Eli nyt on värit vaihdettu ja ne on helppo jatkossa vaihtaa sellaisiksi kuin Susa haluaa. Samoin nuo vasemman palkin linkit yms. tekstit kannattaa vielä katsoa.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com