Huvilakauden päättäjäiset

Ilotulitusta ja valoa pimeydessä huvilakauden päättäjäisissä 2005

Huvilakauden päättäjäisistä lisätty muutama kuva Replotin galleriaan. Juhlat saatiin pitää ihanteellisissa oloissa. Perjantain sade muuttui lauantaina auringonpaisteeksi. Ilmeisesti jopa Raippaluodon kylällä oli tullut vettä, mutta tällä kertaa sateet kiersivät meidän tontin täysin. Tuuli vähän kiusasi päivällä ja emme oikein päässeet nauttimaan hauen metsästyksestä. Pari sentäs saatiin malliksi.

Illaksi keli vielä tyyntyi ja kerrankin valoja näkyi joka puolella. Samoin hienoja raketteja välähteli ja pamahteli ympäri Replottia. Saunomista, hyvää ruokaa ja juomaa, tulilla istumista ja hyvää seuraa niin hienot juhlathan siitä saadaan aikaan.

3 Kommenttia

  1. Moi!
    Mä onnistuin lassoamaan mun Sony Cybershot T7 digarilla kuvan ilotulitteesta parhaimmassa loisteessaan. Kamerassa on erikseen kuvausfiitseri ilotulitteiden kuvaukseen. Se ottaa pitkällä valotuksella fluorisoiden kohteen, mut kuitenki niin et se ei näytä tärähtäneeltä. Laitan kuvaa mun sivuille kun kerkiän B-)

  2. Fireworks kuvat löytyy nyt osoitteesta foonikerho.com -> Kuvagalleria -> Sekalaiset ->

  3. Oli ne upeita 🙂 Tässä vielä suora linkki noihin kuviin, kun Teppo ei ujouksissaan sitä uskaltanut laittaa.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com