Uisteluvarustelu käynnissä

Olen tekemässä plaanareita syksyn uisteluita varten. Piirsin Jukalta saadut mitat ja ohjeet ihan tietämiskoneelle ja nyt niiden teko-ohjeet löytyvät linkkisivulta. Plaanarit kun saan valmiiksi niin sitten pitäisi kaiken rekvisiitan olla jotenkuten lyönnissä ensimmäistä uistelua varten.

Buster valmiina uisteluun Vavat ja kelat hankin Salakalasta ja samalla otin sieltä 3 kilometriä siimaa ja muutamia laukaisijoita. Eivät ne varmaankaan ihan lohenuisteluun sovi, mutta aivan varmasti niillä pääsee alkuun näillä uistelutunneilla 😉 Venehän oli sinällään valmiiksi varustettu mm. vapatelineillä, plaanarikeloilla, takiloilla, kaikuluotaimella ja gps:llä. Lisäilen kuvan sitten valmiista plaanareista, kunhan saan ne siihen vaiheeseen.

2 Kommenttia

  1. Jaahas… Mitä tähän sanois, vuodessa mies muuttuu kansallisromanttisesta heinähattuperhostelijasta haravalla hinaavaksi pyssysankariksi 😉 Vitsi vitsi vitsi…

  2. Hmm! Itse kuvailisin tapahtumaketjua seuraavasti: “Vuodessa mies muuttuu fanaattisesta jokihomo-kukkakepinheiluttajasta kansallisromanttiseksi eränkävijäksi, joka suhtautuu ymmärtäväisesti ja hyväksyvästi monimuotoiseen saalistamiseen ja riistanhoitoon”.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com