Syksy saa... Kesä on antamassa periksi ja sen raikas vihreys on vaihtumassa syksyn loistavaan värikirjoon. Meri lämmittää rannikkoa vielä pitkään, mutta silti myös Replotissa jo huomaa ruskan alkavaa punerrusta. Yllä oleva kuva on tämän aamuiselta metsälenkiltä Julian ja Pimiän kanssa Replotissa.

Teeri Lauantaina kuljimme Pimiän kanssa taas pitkän lenkin Jurvan maastossa haulikkoa ulkoiluttamassa. Jälleen pääsimme näkemään 5 teertä, mutta edelleenkään emme päässeet ampumahollille. Joko lintu lähti liian kaukaa tai edessä oli puita, näreitä tai tummahkoa koiraa;)

Ensi torstaina lähdemme Kaken kanssa kohti Rovaniemeä ja vietämme siellä pidennetyn viikonlopun metsästäen. Suunnistamme syvälle korpeen ja ilmeisesti majoitus on jossain autiotuvassa. Mukaan tulee Rovaniemeltä paikallinen kaveri, joka on järjestänyt luvat ja majoituksen. Alunperin oli tarkoitus yöpyä laavussa/teltassa, mutta onhan se luksusta päästä kunnon katon alle. Toivomuslistalla on aamupakkasia, kuulaita syyspäiviä ja roimaa saalistilaston parannusta. No kävi noiden toivomuslistan asioiden kanssa miten tahansa niin uskon, että retkestä on tulossa joka tapauksessa hieno kokemus.