Pitkästä aikaa!

Onpa ollu pitkä aika siitä ku viimeks oon kirjotellu tänne! Aika täällä on kulunu niin nopeesti, viikot vaan sujahtaa 🙂 Oikeestaan mitään erikoista ei oo tapahtunu, oon pelannu futista, Haugar nousi 1. divisioonaan viime lauantaina :D, jumppaillu, ollu tyttöjen kans ja bilehileilly 😉

Huomenna ollaan lähdössä Stavangeriin katsomaan futisottelua, Vålerenga-Viking, Inan, Lisan, Anne Marten ja Stinan perheen kanssa! Liput otteluun ollaan varattu jo melkeen kuukautta ennen, että saatiin paikka… Norja on futismaa:D
Kerron lisää meidän road tripistä viikonlopun jälkeen!! Joten kuulemisiin :D:D

7 Kommenttia

  1. Hei pitkästä aikaa 🙂 Muista ottaa kuvia!

  2. Yep! Kamera on jo latautuus reissuu varten 🙂

  3. Usko ta älä, mutta kummiflikan Haaglööffi-housut on nys’sitte kuulemma tulom’päällä tualta Ruattista! Luulis notta Ruatti on maapallon toisella pualella! Noon kuulemma lähteny kaharestoistas päivä! Joo ja sitte taas orotellahan vähä kuvia, nikun tua Teppokin. Tarkka poika kunon hoksannu jo neliän minuutin päästä kommentoora sun jutta!

  4. Nonnii 😀 Kauankohan ne sitte kestää tulla Suomesta Norjaan ku siinä on kuitenki Ruatti välis 😉 Mä lupaan ottaa paljo kuvii!!

  5. Nytei kuulkaa saa enää yhtää pilikata Ruattia, muutoon neituu ollenkaa. Ne ku rupiaa ruattin postis riskuteeraamahan niin son sitte siinä. Haaglööffit unohtuu sinne. Nyppitää sanua kaimalle notta koittaa hommata jonku muun valamistajan nualle hyville haaglööffille kun ruattin verstahan. No mehän silimäälemmä.

  6. Son rikuneerata täälä Maschesterissa..

    On tätä odotettukin, ei oikein noi papan metsästysjutut jaksa innostaa 🙂 Piti muuten jo kauan sitten muistuttaa, että maistaisit paikallista herkkua “Fiskepudding” tmv. Näyttää kauheelta ja varmaan maistuukin. Mä en tavoilleni uskollisesti maistanu, mut se on jotain jauhettua turskaa, jossa suurin partikkeli on läpimitaltaan alle 0.5mm.. Mjoo -> nukkumaan.

  7. Joo oon aina kaupas töllistelly et mitä toi oikeen on “kalahyytelöä” :O Mut täällä on oikeesti ihan yli hyvää sellasta katkarapu, majoneesi salaattia mitä laitetaan leivän päälle:) seki on tällänen norjalaisten “juttu” 😀 Huomenna lupaan laittaa kuvii meijän Stavangerin reissusta!!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com