Sumuinen aamulento

Kone lähti Vaasasta kohti Helsinkiä aikataulun mukaisesti klo 7.50. Helsingissä oli kuitenkin ankara sumu ja pyörimme Vihdin päällä aikamme ja lopulta kapteeni ilmoitti, että polttoaine loppuu ja joudumme lähtemään Tampereelle. Nyt istun koneessa Tampereen kentällä ja odottelemme sumun hälvenemistä Helsingin päältä. Kovasti yritän laskeskella vaihtoehtoisia reittejä… Helsinkiin tai Vaasaan.

Jälkikirjoitus klo 19.50!
Pääsimme lähtemään Tampereelta n. 10.45 ja Helsinkiin laskeuduimme vähän yhdentoista jälkeen…siis noin 2,5 tuntia myöhässä. Kävin Pasilassa 1,5 tunnin työkeikan ja palasin kentälle… odottamaan. Kotona olin klo 17.30. Kaikkiaan siis Helsingissä kului tuo 1,5 tuntia ja kentällä ja koneessa yli kahdeksan tuntia. Ei niinkään järkevää ajankäyttöä.

Nyt on kuitenkin käyty Pimiän kanssa metsässä yli tunnin lenkki ja sen päälle saunassa. Seuraavana odottaa pihvien paisto. Niiden kanssa nautimme kantarellikastiketta, salaattia ja hyvää punaviiniä. Tästähän tulee kuitenkin ihan hyvä päivä 🙂

2 Kommenttia

  1. Joo ei ole kivaa tuommoinen. Team Mallorcalla kävi samalla tavalla matkatessamme Ryan Airin koneella TRE -> Frankfurttiin. Tosin sielä päässä oli ukkonen ja turbulenssia niin pirusti. Kapteeni yritti muutamaan otteeseen laskeutua mutta ei onnistunu ja bensavaratkin alkoivat ehtyä. Päädyimme 100km etelään Saarbrûckenin kentälle :-/

  2. Niinpä. Hyvin järkevää ja tehokasta ja vielä lentokoneella 🙂

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com