Merikotka

Vihdoinkin merikotkasta kuva mökin terassilta

Olemme saaneet seurata merikotkia Replotissa nyt jo 7 vuoden ajan. Rakennuskesänä yritin pari kertaa silloisella kinokameralla ikuistaa merikotkaa, mutta en onnistunut. Samoin olen muutamana talvena yrittänyt jäällä ottaa kuvaa noista näyttävistä linnuista, mutta en ole koskaan päässyt riittävän lähelle. Kun lauantaina menin mökille niin myrskyssä, mökin yläpuolella leijaili kotka ja nyt kuvan saantia auttoi myös kunnon kamera ja 200 mm putki.

Lisäsin samalla pari muutakin kuvaa Replotin galleriaan

7 Kommenttia

 1. Oli hienoja kuvia! Kyllä “khänon” on tehny hyvää jälkeä. Muuuuutta kyllä Sony parempaan pystyy B-)

 2. Kyllä Sonny on ….. p______i
  Kyllä Sonny on ….. p_____pi
  Kyllä Sonny on ….. p____mpi
  Kyllä Sonny on ….. p___empi
  Kyllä Sonny on ….. pienempi;)

 3. Millos oot tuollaisen lelun mennyt ostamaan?

 4. Se mikää lelu oo! Son kamera. Ei niin pienen pieni, mutta mummielestä pirun hyvä. On se vienyt mun valokuvausta taas piirun eteenpäin. Kyllä tuollainen kunnon putki ja järkkäriominaisuudet antavat enemmän mahdollisuuksia amatöörillekin.

  Ja son ollu mulla jo ainaski pari kuukautta… enkös mä oo sitä sulle jo aikasemminki mainostanu? Fuji lähti kattosta Suskun matkas Norjaan.

 5. Just juu. Eli iskä oli niin hyväsydäminen, että suostui luovuttamaan hyvän kameransa tyttärelleen ja uhrautui ostamaan jonkin vaan matolaatikon tilalle.. Hiih.

  Kylä kelepaa ny.

 6. Mikäs se riki oli minkä heinäkuu sai? Se mikä hänelle ostettiin varta vasten? Vissii Tuiskusen keikkaa varte.

 7. Niin no katto kuule ku ehämmä hokannu silloon kummä Suskulle sen Fujin lupasin notta eihän me ny millään joka paikkahan tuota isua rohomua voira ottaa… jotta sen tähäre meirän piti ostaa viälä yks sellaanen pieni kamera

  No me saimma Piialta luvan ku sovimma notta son Juulin riki. Niinku sonki. Mä vaan lainaan joskus.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com