Mozillan paste-ongelma

Mozillaan iski jokin aika sitten kiusallinen ongelma; Siinä ei toiminut paste-toiminto eri välilehtien välillä. Eli en pystynyt kopioimaan esim. jotain linkkiä toisestä välilehdestä, kun kirjoitin artikkelia. Homma hankaloitti toimintaa tosi paljon ja oli jo lähellä etten palannut IE:iin.
Tietsikka ja Hiiri Eilen illalla vaikeroin ongelmasta Tepolle joka kertoi, että hänellä on sama ongelma. En siis ollutkaan ainoa! Tänään käytin sitten vähän aikaa Mozillan foorumin lukemiseen ja totesin, että tuo ongelma on ollut viime aikoina aikalailla yleinen Mozillan käyttäjien keskuudessa. Samasta foorumista löytyi sitten jo kuitenkin korjauskin, joka toisilla on auttanut, mutta ei ilmeisesti kaikilla. Minulla se korjasi tilanteen 🙂

2 Kommenttia

  1. Joo mäki tutkin asiaa tuolta foorumilta. Lukemani mukaan syy oli tuon “New dot Netin”. Eli sen poistamalla Windowsin hallintapaneelista (lisää/poista sovellus) pitäisi virheen korjaantua. Mutta siitäki sanottiin että toisilla auttoi, toisilla ei :-S

  2. Kannattaa kokeilla. Mulla se korjasi ongelman!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com