Textpattern

Vaihdoin Textpatternin versiota, koska siinä ilmeni joitain bugeja käännösten kanssa. Oli muuten kyllä aikakin; se edellinen versio oli 1.08 ja nyt on versio 4.02! Versionvaihdon seurauksena lakkasi kuitenkin tuo arkistointi toimimasta kunnolla eli tällä hetkellä linkkaus categoriasta ei arkistossa toimi. Olisikohan tuo categoria muuten artikkeliluokka suomeksi? No tarkoitan kuitenkin niitä luokkia, joita näkyy kunkin artikkelin alla eli mihin luokkaan se kuuluu. Ongelma on kyllä tiedossa pluginin tekijällä, mutta häntä riivaa kuulemma aikapula 😉

Kun tutkailin tuota onkelmata niin törmäsin Textpatternin foorumissa sitten tällaiseen kalenteri-pluginiin, jonka laitoin tuohon sivupalkkiin. Se toimii myös jonkinlaisena arkistona, koska siinä näkyy aina linkkinä ne päivät joina on julkaistu uusi juttu.

11 Kommenttia

 1. No hyvä on! Jäi julkisesti tunnustamatta, että tarvitsin taas Juhkun apua ennenkuin sain sen kokonaan toimimaan. Mutta sitä vartenhan kummipojat ovat 😉

 2. Nyt täytyy viitata taas vanhaan artikkeliin jossa pähkäilin tätä eri selainten toimintaa. Nyt kuitenkin kävi niin, että IE ei kalenterin asennuksen jälkeen suostunut näyttämään tuota sivupalkkia olleskana ollenkaan ja Operakin näytti sen virheellisenä. Joko Pluginissa on moskaa tai sitten Mozilla on ainut toimiva selain. Ehkä tässä tapauksessa vaaka kallistuu pluginin viaksi. Jouduin kuitenkin ottamaan sen kalenterin pois 🙁

 3. category = kategoria tai luokka, mutta ei categoria 🙂 Äikänope täällä taas moi.

 4. Sitä vain piruillaan kieliopista, eikä oteta ollenkaan kantaa itse ongelmaan 🙁

 5. Ongelman esimerkki http://www.sipinrinne.com/arkisto/artikkelit/?c=Replot ei toimi, mutta http://www.sipinrinne.com/arkisto/?c=Replot toimii. Eli linkkien osoitteessa on aina osio (artikkelit, susanna, Kuusinki) liikaa. Veikkaisin, että ratkaisua voisi etsiä rss_suparchive pluginin uudemmasta versiosta ainakin alkuun tai puukottaa nykyistä..

 6. No no. Löytyyhän sitä asiallista viestintää. Loistavasti päätelty/kokeiltu/tiedetty (tarpeeton yliviivataan). Kiitos, kiitos, kiitos! Pluginista on käytössä uusin versio. Taidanpa siis illalla puukottaa nykyistä;)

 7. Tähän riittää sanoa yks asia. WordPress B-)

  WP on niin IHQ 🙂

 8. Hih! Yllätin itsenikin ja oikeasti puukotin sitä pluginia ja luulenpa, että vieläpä onnistuneesti. Vähäkkö mä oon nyt ylpeä itsestäni. Kyllä meissä kaikissa oikeasti asuu pieni nörtti 😀

 9. Joissakin vaan hiukan isompi 😎

 10. Jo oli tosiaan aika päivittää! Olen paneutunut textpatternin pluginin tekoon viimeaikoina tosissaan. Uskallanpa sanoa että kohta on muutama erittäin tehokas ja nerokas plugin julkaisukelpoinen! Textpattern vaikuttaa todella nerokkaalta, vaikka joitain kömpelyyksiä onkin! Lähes fani jo olen! Jos siis on tarpeita pluginien tiimoilta, niin ….

 11. Wow! at on innostunu Textpatternista! Me muuten johdetaan nyt näissä piireissä 3-2 WordPressi-koaliitiota 😉

  Se sääpalikka voisi olla kätevä, niinku olit jo Foonikerhos meinootellu. Jos sen vaan saa niin ota ihimees ne tiedot Forecalta. Voi tieteski olla jotta ne ei oo niin vaan käytettävissä.

  Mielenkiinnolla odottelen mitä plugineja on tulossa… ja lupaan miettiä kyllä myös muita tarpeita, joista yksi on muuten artikkelin lähettäminen mailina.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com