Hetket

Tietokoneeksi kutsutulle laitteelle tai oikeastaan sen levyksi kutsuttuun pintaan kirjautuu paljon tietoa, muistoja ja hetkiä itsestäni ja läheisistäni. Osa tuosta tiedosta on uudelleenkirjoitettavissa ja onpa osa ihan turhaakin. Pahiten haavoittuvaa tietoa ovat valokuvat, nuo hetket – välähdykset elämästämme. Niitä ei pysty kirjoittamaan uudelleen. Ne ovat hetkiä, joita en haluaisi menettää.

Nyt niitä on vaarassa kadota muutamia tuhansia…tuo levyksi kutsuttu pinta on särkynyt.

3 Kommenttia

  1. Siis kovo olis sanonu itsensä irti? Voi hitto soikoon jos näin on käyny! Ja jos merkki oli se ässällä alkava niin sit vasta lanttu onki jumis!?

  2. Näin siinä on käyty. at:n kaa yritämmä torstai-illalla pelastusoperaatiota.

  3. 🙁 Päkuppi on ihan liian vähän arvostettu henkilö. Toivottavasti saatte edes jotain pelastettua. Polttava DVD-asema ja kerran kuussa uudet kamat RW-levylle tahi ulkoinen kovalevyn voisi olla hyvät vaihtoehto. Itellä on henk.koht. tauhkat kaikki levyillä.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com