Talvi saapuu…ehkä

Lumiukko 2005 Tämän talven toinen lumisade tupruttelee Vaasan taivaalla ja ajaa “lapset” (Team J&J) heti lumiukon tekoon;) Toivottavasti tämä lumi pysyisi nyt muutaman kuukauden, niin saisimme vähän valoa tähän pimeään kaamokseen.

Nuorimmainen perheenjäsenemme alias Urhoollinen Tumma on hoidossa Jurvassa, koska koko perhe on tämän viikon aikana hajallaan pitkin Suomea (ja Norjaa). Jotenkin outoa tulla kotiin, kun ovella ei olekaan vastassa mustan otuksen riehakasta vastaanottoa. Koira on ottanut ihmeellisen tavan “jutella” aina kullekin kotiintulijalle vuorollaan. Vastaanotossa Pimiällä pitää aina olla joku lelu suussa. Tuo “juttelu” on omituista urinaa ja kurinaa ja vaihteluväli vähintään kolme oktaavia! Ehkä joku päivä hän oppii puhumaan kunnolla. Jo nyt mielestäni juttelun seasta on selkeästi kuultavissa sana “Ruokaa!”. Ihan totta on…

5 Kommenttia

  1. Eräretku on hyvä hauva!

  2. Komee ukko 🙂 Täällä talvi lähti yhtä nopeasti kuin tulikin.

  3. Tänään täälki satoi lunta,mut en ehtiny lumiukkojen tekoon ku taitaapa tääläki tapahtuu niinku Tampereella, lumi tuli ja meni 😉

  4. Ketä kuuluu Team J&J:hin? Arvauksia?

  5. Mä jo eileen arvasin väärin 🙂

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com