Istun taas Helsingissä ja tänä iltana on Pohjan Miesten kenraaliharjoitus huomista konserttia varten. Kone on aikataulun mukaan Vaasassa klo 19.20 ja kenraali alkaa klo 18.00, joten ehkä ehdin treenaamaan encorea;) No onneksi ei ole sooloa, joten ei tarvitse niin paljoa stressata. Tuttuja laulujahan nuo kaikki jo ovat.

Konsertti on yhteiskonsertti Virolaisen MLüdike kuoron kanssa, joka on meidän ystävyyskuoromme Pärnusta. Pärnun kaupungin sivut löytyvät muuten myös Suomen kielellä. MLüdike kuoron kanssa olemme tehneet useita vierailuja puolin ja toisin vuosien varrella. Me saimme heidän kanssaan elää myös sen Viron itsenäistymisen huuman ja hurmoksen. Uskomaton kokemus! Nyt he ovat matkassa sekä mies- että poikakuoron kanssa. Konsertti on huomenna tiistaina (13.12.2005) Vaasan kirkossa klo 19.00.

Kuten huomaatte tuosta linkistä niin Pohjan Miehet on myös siirtynyt nykyaikaan… tai ainakin nettiaikaan eli olemme syksyn aikana saaneet omat sivut. Näin kuorolaisena koen niiden olevan hyvinkin palvelevat. Toki aina voi toivoa lisää infoa ja päivitystiheyttä.

JK! Sen verran vielä, että Mikahan on nyt ainakin vuoden keikalla Tallinnassa ja raportoi sivuillaan tämän päivän Virosta ja Tallinnasta ja omista kokemuksistaan siellä.