Uusi Vuosi vaihtui Replotissa

Kotkat parveilivat taas mökin lähettyvillä Ähtäriläiset olivat perinteiseen tapaan vaihtamassa vuotta meidän kanssamme Vaasassa. Tietenkin kokoonnuimme Replottiin. Kävelylenkillä Ohjelmassa oli yllättäen kävelylenkkejä, saunomista, avantouintia ja ennenkaikkea hyvin syömistä. Aattoiltana teimme Jukan “saamaa” metsoa. Se ylitti kyllä kaikki tähän astiset herkkuruokamme. Ehkä Pehtoori, tänä entistä parempana vuonna onnistuu myös metsästäjänä paremmin ja pääsemme nauttimaan näistä herkuista useammin.

Merikotkia näimme taas joka päivä ja kameran linssikin ehti niistä jonkun siepata. Yllä olevan kuvan otin lauantain päivälenkillä ihan mökin edestä.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

1 Kommentti

  1. Tosi hyvin onnistui tuo kuva kotkasta!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com