Ote mökkipäiväkirjasta 14.1.2006

Pehtoori ja Pimiä saapuivat mökille klo 13.30. Sillalla tuuli näytti 18 m/s. Puhuri käy etelästä ja nostaa vettä. Keli pilvipoutainen ja lämpötila +2 astetta. Mökillä lumet huvenneet ja jäät ohentuneet viikon suojajakson aikana. Sillanaukko lähes kokonaan auki ja pilkkimiehet ajettu siis muualle. Kaksi merikotkaa mökin edustalla käy taas kuumaa tappelua varislauman kanssa. Välillä toinen nousee majesteetillisesti siivilleen, tekee pienen kierroksen ja ajaa taas varikset tiehensä. Nyt näkyy jo myös ensimmäiset lokit kisassa mukana. Missähän ne olivat välillä?

Kävimme Tumman kanssa 2 tunnin kävelyllä metsässä ja treenailimme aina välillä dummien kanssa noutoja.

Susku ja Teppo toivat Kaijan illansuussa. Nuoriso lähti takaisin sivistyksen pariin ja vanhukset taitavat ryhtyä saunan lämmitykseen. Iltapalaksi on tarjolla voissa tiristettyjä ahvenia.

4 Kommenttia

  1. Eräretku vähä väsyneen näkönen tos “aamulenkki” kuvassa 🙂 Mihin aikaa olitte 😉

  2. Olipa poika tosiaan silmät puoliummessa. Kello oli kuvaa otettaessa oikeasti jo kuitenkin puolilla päivin.

  3. Tuosta kalenterista hahmottaa hyvin kuinka sun postaus skaalautuu, viikonlopuille siis. Onko toi kalenteri hand made by AT? Kind of good lookin´…

  4. Jep! Se on Auliksen tekemä plugini. Siinä on vielä yksi virhe, joten en vielä julista sitä, mutta kunhan Aukku saa sen korjattua ja uuden version pluginista niin sitten sitä vois yrittää selitellä ihan artikkelin muodossa. Infosivulle laitoin lyhyen kuvauksen.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com