Tervetuloa MePen sivuille

Merenkurkun Perhokalastajat

  • Vaasalainen perhokalastuksen erikoisseura
  • Perustettu v. 1979.
  • Jäsenistön määrä n. 60.

Näiltä sivuilta löydät joitain kirjoitelmia mm. Kuusamon vesiltä sekä seuramme vuosikertomuksia, joitain sidontaohjeita yms.

Lyhyt historiikki
Vaasassa oli monia pienenpiä perhokalastusporukoita, jotka kävivät läheisillä ja mikseipä kauempinakin olevilla joilla onneaan koettelemassa. Näillä matkoilla törmättiin myös muihin vaasalaisporukoihin ja mielissä alkoi kehkeytyä ajatus omasta seurasta. Tällaista lähdettiinkin puuhaamaan v. 1992 jolloin ilmeni, että Vaasasa oli jo aikaisemmin v. 198X perustettu seura nimeltään Merenkurkun perhokalastajat. Sen toiminta oli hiipunut joten liiallisten paperitöiden välttämiseksi koottiin vanhan seuran entiset aktivistit myös kasaan ja toiminta elvytettiin.

Seuran tavoitteena on toimia varsin matalalla profiililla. Seuratoiminnasta ei saisi tulla kenellekään liiallista rasitetta. Tällä tavoin on sitten jatkettukin nyt jo usean vuoden ajan. Vuosittain on muutama yhteinen matka joko Suomeen tai sitten laivalla ylitse naapurimaahan Ruotsiin. Monille nuorille nämä matkan ovatkin lähes ainut tapa päästä harrastamaan perhokalastusta. Myös erilaiset kurssit ja sidontaillat ovat ohjelmassa.

1 Kommentti

  1. Mitä jos tuon logon kokoa pienentäis 15-20% ja vaihtais reunuksen värit niin että teksti olisi valkonen ja tausta musta. Voisi sopia paremmin

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com