Keväinen viikonloppu Replotissa

Virtapaikka sulana Saimme viettää pitkän viikonlopun Replotissa. Kelit olivat aivan loistavat; aurinko paistoi sekä lauantain että sunnuntain pilvettömältä taivaalta. Pakkasta oli muutama aste. Lauantaina pohjoistuuli vähän puhalteli, mutta tyyntyi illaksi ja sunnuntai aamulla oli lähes pläkä. Olimme Tepon kanssa lauantaina Revolla pilkilläkin, mutta ei saalista. Iltapäivällä puiden tekoa ja saunomista. Illalla Julia ja Jonaskin tulivat mökille futisten jälkeen. Sunnuntai aamulla teimme pitkän kävelylenkin ja sen jälkeen nuoriso lähti kaupunkiin ja heillä vuorossa vaihteeksi jalkapalloa. Piika, Pimiä ja Pehtoori jäivät vielä iltapäiväksi Replottiin jossa vähän pilkkimistä, auringonottoa ja saunomista. Upea viikonloppu! Tässä vähän kuvasatoa viikonlopusta:
Teppo pilkillä

Julia&Jonas

Blackie vauhdissa
Aamukävelyllä

4 Kommenttia

  1. Teppokin alkaa olla aika äijjä? Mikropehtoori vois olla liikaa sanottu 🙂

  2. Mikropehtoori X-D Oon mä kuitenki aika monta noppaa haalinu(kait) noista pehtoorin kursseista, et kait täs alkaa oleen jo Kisälliä paree tutkinto alla?

  3. Niin mutta kun talossa ei voi olla kuin yksi Pehtoori. Raati on kuitenkin kokoontunut ja tehnyt pitkällisten pohdintojen ja pistelaskujen jälkeen yksimielisen päätöksen ja täten julistettakoon Teppo virallisesti Ylikisälliksi. Onneksi olkoon!

  4. Oikeesti!? Kiitos! Kyllä tämän tutkinnon vuoksi on vuodatetu kyyneleitä, hikeä ja verta. 😉

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com