Ote mökkipäiväkirjasta 3.3.2006

Työ vinkuu päivän alussa. Kylmä tuuli vaikersi ahdistaen kiteistä lukemista ja varmisti karvaisen Wagnerin sisälläolon sikaillen. -10 astetta on pirun kylymä koirallekin. Kultainen ja musta hilseilevä perhe vahtaa lihaista apua. Takkatuli räiskyy kylmästi. Kotka, kivi, karu mökkielämä ja pullollinen tunteita herättävät hempeitä tuulahduksia. Lenkki loppurutistuksena ryhdistää metsässä kasvavia kakaroita ja vapauttaa vastuuttomaan nautiskeluun.

1 Kommentti

  1. Tämä päiväkirjamerkintä syntyi Julian kirjaamana, kun muut (Susa, Piika ja Pehtoori) vuorollaan saivat sanoa tarinaan yhden sanan. Lisäksi Juuli jätti muutaman sanan eteen tyhjän tilan, johon sattuman varaisesti muut sanoivat jonkin adjektiivin. Kaunista!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com