Puutteellinen perhovarasto

Sidontatuloksia
Tässä valitettavasti näkyy talven ainoat sidokset. Täytyy yrittää ryhdistäytyä vielä ennen sesonkia. Ja koska en muista kuitenkaan sanoa, niin pyydettäköön tässä, että jmt toisi pääsiäisenä pätkän sitä oikeata flashabouta Sarvijaakkoa varten.

Nyt täytyy mennä poikaan kanssa treenaamaan.

2 Kommenttia

  1. Juu täytyy tässä kohtaa todeta, että vaikka muuten olen ylpeä sedästäni ja ikuisen kiitollinen niistä sadoista ellei tuhansista tunneista, joita olet kanssani perhovapa kädessä viettänyt ei tuo talven saldo kovin ylväs ole. Tosin kuten muutenkin niin usein, laatu korvaa ehkä tässäkin määrän.

    Ja tosiaan otan sen fläsärullan pääsiääsnä mukahan 🙂

  2. Orotas vain! Pian tuloo lisää… tartte sunkaa sitte hävetä…

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com