Kevät saapuu Replottiin

Västäräkin pyrstö heiluu terhakkaasti ylös ja alas. Se on selvästi jo rakentelemassa kesäasuntoa. Pikkulintujen viserrys on välillä huumaavan kaunista konserttia. Merellä näkyy lokkeja, variksia, joutsenia ja sorsalintuja. Myös ensimmäiset kurjet kertovat huudollaan, että paikalla ollaan. Meri on mökin kohdalta vielä kauttaaltaan jääpeitteen alla. Vain pohjoisaukon virtapaikka on pystynyt kuluttamaan jään pois ja sinne sulapaikkaan linnut kerääntyvät vaihtamaan talven kuulumisia. Lämpöasteita on n. 15, lähes tyyntä ja vain ohut pilviverho rajoittaa ilta-auringon lämpöä. Tällaista on Pehtoorin elämä parhaimmillaan. Jo vain kelpaa täällä ottaa kevään juhlaa vastaan.

1 Kommentti

  1. Siistii! Joko Busse on vahattu 😛 ?

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com