Helatorstai toi pitkän viikonlopun Replotissa

Joutsenet nousevat lentoon Tulimme Replottiin Piian kanssa jo keskiviikkoillalla. Torstaina oli tarkoitus saada laituriurakka lopultakin tehtyä. Työn alle se kyllä Ylikisällin kanssa saatiinkin ja nyt on kaikki värkit valmiina, mutta vesi oli noussut niin paljon, että viimeinen kiinnike jäi vielä poraamatta kiveen. Sen verran monta vuotta laituria on odotettu, että en uskaltanut riskeerata ja valaa tolppia ilman tuota viimeistä varmistusta. No onpa nämä päivät kuluneet tässä veden laskua odotellessakin:) Ahvenia olemme Pimiän kanssa käyneet sillalta jigittämässä päivittäin ja jopa onnistuneesti. Iltapalavärkit on saatu helposti kasaan. Kävelylenkkejä on tehty pitkin rantoja ja välillä metsiä kierrellen. Sauna on ollut tiiviisti lämpenemässä tietenkin joka ilta.

Kelit ovat olleet vaihtelevat, pääosin kuitenkin aurinkoiset. Kameraa on täytynyt parina iltana käyttää taas terassin kaiteella kuvaamassa erilaisia auringon laskevia ilmentymiä! Tässä mallia merisumusta yhdistettynä laskevaan aurinkoon. Yllä oleva joutsen pariskunta hätyytettiin lentoon iltalenkillä erään lahden perältä. Tämä lokki puolestaan oli kiitollisena nauttimassa ahventen perkuujätteitä niemen kärjessä. Ja Pimiä on ollut innokkaana mukana kaikissa tapahtumissa.

Tytöt lähtivät Helsinkiin tänä aamuna. Julia oli Sportin naisten kanssa pelaamassa Honkaa vastaan ja Susku pääsi samalla kyydillä Helsinkiin, jossa hänellä maanantaina pääsykokeet. Niihin täytyy täten Sipinrinteen välitykselläkin toivottaa tarkkuutta ja tsemppiä! Me päätimme Piian kanssa jäädä vielä yöksi Replottiin ja aamulla täältä sitten töihin.

PS! Sen verran vielä lisään, että Esa täytti tänään 50 vuotta! Onnea, onnea ja onnea Velipojalle, joka lähti juhlia karkuun Brysseliin. Perässä tullaan!

3 Kommenttia

  1. Loistava kuva! Noi muut kuvat(linkit) ei toiminu 🙁 Onneksi olkoon motoristiystävälle, Esalle!

  2. Oot sä nopee. Laitan loput kuvat aamulla. Ei hermo riittäny gprs hitauteen.

  3. Kiitos onnitteluista Jari ja Teppo!

    Jari! Sä et keriinny tulla peräs. M’oon jo kotona. 8D)

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com