Tepon näkemys auringonlaskusta Viikonloppu jatkui Replotissa tuon edellisen artikkelin jälkeen vaihtelevissa merkeissä. Pehtoori ryhtyi lauantai aamulla rakentelemaan laituria ja tolppaa sahatessa onnistui sahaamaan peukaloon luuhun asti ulottuvan aukon. Siinä ei auttanut muu kuin ensi avun jälkeen lähteä kiikuttamaan miestä sairaalaan paikattavaksi. Siellä muutaman tunnin odottelun jälkeen peukalo harsittiin tikeillä kasaan ja se tiesi saunatonta viikonloppua. Pahimmillaan se voi johtaa saunattomaan Juhannukseen! No ehkä otan tikit itse pois perjantai-illalla. Sairaalasti ehti kuitenkin vielä seuraamaan ja kuvaamaan Julian ottelua, josta Sportille pisteet kotiin.

Sunnuntai vietettiin Tepon kanssa asentaen Busseen stereot. Kaksi kaupallisen koulutuksen saanutta miestä joutui pahan rastin eteen. Kokonaisen päivän siihen saimme kulumaan, mutta paluumatka Replotista kaupunkiin sujui rattoisasti musiikkia kuunnellen.

Kaikkien suureksi yllätykseksi laitoin yhden auringonlaskukuvan tuohon ylle. Kuvan on ottanut Teppo lauantai-illalla ja tuo lokki jotenkin kruunasi tämän kuvan ja hellytti laittamaan jälleen yhden näitä esille.