Teeren poikanen
Loma alkoi virallisesti 10.7.2006. Sitä edeltävällä viikolla olimme osittain omissa nimissä ja osittain työkeikalla Savonlinnan oopperajuhlilla. Kävimme katsomassa sekä Taikahuilun että Carmenin. Varsinkin Taikahuilu oli huikea esitys.

Varsinaisen loman aikana olemme olleet tiiviisti Replotin syövereissä, josta tässä yksi kuva Blackie-pojasta. Tämän punajalkaviklon sain kuvattua saunan terassilta. Tyttöjen Kreikan reissun (josta tarkempaa raporttia Tepon Föönikerhossa) jälkeen saimme vieraita Turkista ja Ähtäristä. Titi kavereineen oli Suomen vierailulla ja koko poppoo vietti muutaman päivän myös Vaasassa. Tytöt kävivät perjantaina Rockrerry festareilla mm. Lordeja kuuntelemassa. Sen jälkeen hekin viihtyivät Replotissa. Ihana tyttöparvi, joille oli vain annettu niin vaikeat nimet, että ne oli pakko suomentaa eli tässä Siiri, Hilja ja Martta from Istanbul. Tässä kuvassa Jukka on päässyt Titin ja Julian keskelle.

Jukan kanssa saimme perjantaina valettua tulevan laiturin tolpat. Vesi laski riittävän alas ja vihdoinkin tuon työlistalla olleen asian sai hoidettua. Sen lisäksi ehdimme vielä kalaankin ja saimme viikonlopun aikana n. 40 komeaa ahventa. Tässä ensimmäisen reissun saalista. Jani ja Ville pääsivät myös opettelemaan kalan perkausta. Maanantaina tytöt lähtivät kohti Istanbulia ja oli haikeiden jäähyväisten aika.

Tiistaina eli eilen oli vuorossa kattotalkoot Jurvassa. Siellä laitoimme liiterin päälle uuden peltikaton. Tänä aamuna kävimme Jussin kanssa tekemässä parin tunnin metsälenkin ja Pimiä karkuutti useamman teeripoikueen. Yllä olevassa kuvassa niistä yksi puuhun pyrähtänyt poikanen. Loma jatkuu tällä viikolla reissaamisen merkeissä eli perjantaina menemme Kristiinankaupunkiin, jossa käymme myös syömässä omien juhliensa aikana karkuun lähteneen Esan 50-vuotis päivällisen. Lauantaina on vuorossa Porin Jazzit ja Sting. Ensi viikko tiiviisti Replotissa ja elokuun ensimmäinen viikko sitten Juhkun kanssa Kuusingilla.