Kuusinki 30.7.2006 klo 20.45

Kävimme reissun Pystykalliolla ja Hanhivirrassa ilman mainittavia tapahtumia. Hanhisuvannossa kaloja kyllä on kuten ennenkin, mutta miten ne saada ottamaan. No näkeepä edes. Nyt on nautittu illalliseksi sisäfilepihvit valkosipuliperunoilla ja punaviinikastikkeella. Höysteenä tiristettyä fetaa. Ruokajuomana tietenkin hyvää punaviintä. Päälle kahvit ja konjakit. Nyt jaksaa lähteä yökalalle.

6 Kommenttia

 1. Tostaina pitkästäaikaa petäjävaara kutsuu ja sitämyöten myös kuusinki, jos jonkun harrin sais edes koukkuun niin ihan OK, sen jälkeen jokkmokkiin..

 2. “illalliseksi sisäfilepihvit valkosipuliperunoilla ja punaviinikastikkeella”: onko tämä “kalastusta”?

 3. Make: me olemme täällä lauantaihin asti, joten voimme vaikka törmäillä.

  mih: se on kalastusta juuri parhaimmillaan; paljon tulilla istumista, mukavaa seuraa, hyvin syömistä ja vähän, sopivan hetken tullen, myös kalastusta 🙂

 4. No kah, tarkoitus olisi aloitella perjantaina, joten toivottavasti onnistuu, laita kännynumero sähkäriin tai laitan itse sulle, niin kattellaan mihnäpäin me möyritään niin “törmäillään”..

 5. Sorry Make. Kirjoittelen tätä jo kotoa. Päivittelin ja lueskelin näitä sivuja puhelimen kautta ja enpä nähnyt tätä viimeistä kommenttia. Toivottavasti pääsitte kalan makuun.

 6. Jep jep, no tulihan kuusingilla käytyä silloin, mutta vesi oli todella alhaalla. Putkosesta niin sanotuista varmoista montuista ei harrin harria mutta vajeuksesta alkoi löytyä tosin pientä, alta 30cm pituista.

  Jussin niskalla näkyi muutama todella iso taimen, vaan ei ottanut ja sama kivipuronsuussa.

  Jotenkin tuntui että ei kuusinki ole enää sitä mitä ennen vanhaan..!?

  Ritsemin seuduilla oltiin taas ja kalaa tuli, tosin sielläkin vesi oli alhaalla, mitattiin kivistä että n.70cm tavallista alempana mutta kyllähän siellä vettä riittää.. ei mitään monstereita saatu mutta uusia juttuja opittiin: mm. löydettiin taimenparvi (joesta), ison kosken alta ja se söi parhaiten sumuisen yön pimeinpinä hetkinä joten petzelistä oli apua.

  Saa nähdä mitä ensi vuonna, jos kuusingilla on “normaali vesi” niin on se käytävä mutta..

  Make: Vantaa.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com