Kävimme eilen Aaron kanssa tutustumassa Kiukaankorvaan. Kalastelimme siellä pari tuntia ja harjus oli hyvin otillaan. Eilis ilta kului taas Pystyllä. Menimme sinne about klo 22 maissa ja joessa oli yksi paikallinen nuorimies, joka hetken turinoinnin jälkeen lähti Hanhivirtaan. Saimme kalastaa kahdestaan koko illan. Kahden aikoihin, juuri kun olimme lähdössä, tuli yksi oululainen kaveri ja hän sai jäädä sitten yksistään onneaan koittamaan. Olosuhteet olivat kelin puolesta taas hyvät, mutta tulos silti heikko. Oli kuitenkin hienoa kalastella kaikessa rauhassa.

Tämän päiväisellä päiväreissulla kolusimme Pystykallion, Hanhivirran, Veneensärkemäkosken, Paljakanlampareen ja lopuksi vielä pari tuntia Takkupyörteen kalastelua. Taimenia kyllä näkyi, mutta kalastajien keinot tuntuvan edelleen olevan puutteelliset.

Nyt on edessä viimeinen iltakalastus. Tänään on vähän sadellut koko päivän, joten saatanpa laittaa Sarvijaakon peliin.