Blackie vatsataudissa

Blackie sairastaa vatsatautia :( Blackiellä alkoi yöllä vatsatauti. Aamulla oli se historiallinen hetki, jolloin ensimmäistä kertaa ruoka ei maistunut hänelle. Päivällä, kun kävin ruokkimassa pientä poikaa niin Pimiä oli sen verran huonossa kunnossa, että soitin eläinlääkärille. Hänen mukaansa oireet saattaisivat viitata johonkin suolistotukkeumaan, jonka voisi aiheuttaa joku vieras esine vatsassa. Poika kuvattiin, mutta mitään sellaista ei ainakaan kuvissa näkynyt. Saimme lääkkeitä oksennukseen ja mahan rauhoittamiseen. Seuraava ongelma on, että miten Blackie saadaan ottamaan ne. No toivotaan pojalle pikaista paranemista.

Saas nähdä miten meidän sorsastus avauksen kanssa käy sunnuntaina!

3 Kommenttia

  1. Pikaisia paranemisia Eräretkulle!

  2. Kiitos! Enkö mä ookki kipiän näköönen?

  3. Blackie rupeaa toipumaan. Olemus on jo lähes entisellään, mutta ruoka ei vielä maita. Flatti-iloisuus on kuitenkin löytynyt!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com