Blackie ja teeri Taas pirisi kello epäinhimilliseen aikaan Replotin perukoilla. Nyt pääsi Charliekin mukaan, koska Kaija lähti päivällä kohti Helsinkiä ja Julialla oli peli. Nuorta herraa väsytti aamulla aika lailla ankarasti ja se olisi selkeästi mieluummin jäänyt nukkumaan. Blackie odotti koko ajan innokkaasti autossa ja koska komennot ja houkuttelut eivät auttaneet sain lopulta kantaa Meleko Pimiän Varsin Pimiän seuraksi.

Jurvassa lämpötila oli n. kymmenen astetta jo kuuden aikoihin, joten ei ollut toivottua pakkasaamua nytkään. Usva oli kuitenkin tosi sankka melkein puoleenpäivään saakka. Tästä ehkä johtui, että linnut eivät olleet läheskään niin arkoja kuin viikko sitten auringonpaisteessa. Samoin hirvikärpäsiä rupesi näkymään vasta puolenpäivän tienoilla.

Pehtoori ja Pimiä onnistuivat aamulla puoli kahdeksan aikoihin saamaan ensimmäisen kanalintusaaliinsa. Teeri lähti vasemmalta puolelta ja sai peräänsä hätäisen laukauksen, joka sitten kuitenkin osoittautui varsin onnistuneeksi. Blackie etsi linnun nopeasti ja saalis saatiin talteen. Näimme päivän aikana toistakymmentä lintua, mutta muita emme päässeet ampumaan.

Iltapäivällä menimme vielä Polvenkylään kierrokselle ja Vaarikin liittyi seuraamme neljän aikoihin. Siellä emme lintuja bonganneet. Siellä Charliekin sai tulla parille puolen tunnin metsälenkille mukaan ja pääsi seuraamaan isoveljen innokasta hakutyöskentelyä. Samoin kokeilin Charlien paukkuherkkyyttä, mutta yhtä lungisti tuntui ottavan senkin eli hermot on kunnossa.

Jälkiä tuli jätettyä metsään n. 20 km verran, joten nyt taas tuntee jäsenissään, että jotain on tullut tehdyksi. Eli viikonloppukuntoilu jatkuu.

PS! Päätin kuitenkin kirjoittaa tänne varsinaiseen Sipinrinteeseen nämä metsästystarinatkin ja pitää jatkossa tuon Poikien puolen enemmän “koiramaisena”.