Se on hylje! Otsikossa näkyy viikonlopun teemat. Perjantaina kävimme Tepon kanssa vähän haukia jahtaamassa. Reissun paras saldo oli hylkeen bongaaminen. Valitettavasti mukana ei ollut isoa kameraa. Otus pysytteli kuitenkin sen verran kaukana, että kunnon kuvan saaminen olisi vaatinut pitkän putken.

Lauantaina harrastimme vähän tie- ja puuhommia, ja tietenkin hyvin syömistä 🙂 Lauantai-illaksi jäimme kaksi vanhaa varista kahden pojan riiviön kanssa Replotin pimeyteen. Sunnuntaiaamulla starttasimme mökiltä viiden jälkeen. Jurvan teerimaat olivat taas tänä sunnuntaina lähinnä hirvikärpäsillä täytetty. Muutama lintukin kyllä Pimiän kanssa bongattiin, mutta valitettavan kaukaa.

Keskiviikkona iltapäivällä on startti kohti Ranuaa. Meillä on kolmen päivän luvat metsähallituksen maille ja majoitus Ristijärven kämpällä. Toiveena tälle lomanpätkälle on pakkasaamuja ja latvalintuja.