Ristijärven retki

Kolme teertä Pienellä viiveellä näitä raportteja tippuu, mutta taas kerran voi todeta, että parempi myöhään kuin ei silloinkaan.

Viimeinen metsästyspäivä kului aamun osalta Ristijärven maisemissa ilman saalistapahtumia. Näköhavaintoja joitakin kuitenkin oli. Puolenpäivän aikaan siirryimme Simojärven länsipuolelle Mätäskairan maastoon ja sieltä lopulta myös löysimme lintuja, kun maltoimme siirtyä riittävän kauas tiestä. Täällä linnut olivat jostain syystä kauempana pusikoissa. Saalista kertyi yhden pyyn verran, joten koko reissun linturepertuaari oli varsin kattava; riekko, teeri, koppelo ja pyy.

Hieno reissu kaiken kaikkiaan. Kelit suosivat ja lintujakin löytyi ihan eri malliin kuin viime vuonna. Saas nähdä löydämmekö sieltä itsemme myös ensi syksynä.

Lisäsin kuvagalleriaan reissun kuvasatoa. Kaikki kuvat on otettu uudella Fujin Finepix Z1:llä. Osasta kuvia valitettavasti näkee, että valoa ei ole ollut riittävästi, ja varsinkin tiellä olevien teerien kanssa kaipasin kovasti Canonin putkea, mutta kun se on mökillä, niin siitä ei ole paljon hyötyä vaikka se olisi kuinka hyvä. Ja tässä kamerassa hyvää on se, että se kulkee aina helposti mukana.

2 Kommenttia

  1. Aika hyvä sotasaalis. Ja Eräretku oli tietysti taas omassa elementissään 🙂

  2. Eräretku nautti täysillä!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com